Trump: ''Beyrut’taki Patlama Saldırı Gibi Görünüyor''

Trump: ''Beyrut’taki Patlama Saldırı Gibi Görünüyor''

Başkan Donald Trump, Salı günkü basın toplantısına Lübnan’ın başkenti Beyrut'taki patlamaya değinerek başladı. Lübnan halkına taziye dileklerini ileten Trump, ABD’nin Lübnan’a destek vermeye hazır olduğunu kaydetti, ‘‘Trump yardım etmek için orada olacağı

Lübnanlı yetkililerse olayın liman bölgesindeki bir depoda altı yıl boyunca tutulan çok miktardaki amonyum nitratın patlaması sonucu meydana geldiği açıklamasını yapmıştı. Trump’ın patlamadan ‘‘saldırı’’ olarak söz etmesi basın toplantısının soru-cevap kısmında gazeteciler tarafından gündeme getirildi ve ‘‘Saldırı olduğundan emin misniz?’’ diye soruldu. Trump, ‘‘Bazı generallerimiz bunun sanayi patlaması tarzı bir durum olamayacağı görüşünde. Şu aşamada onlar da çok iyi bilmeseler de durum böyle görünüyor’’ ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.