Torunlarını görmek için dava açıyor

Torunlarını görmek için dava açıyor

Thomas Markle kendisiyle yıllardır görüşmeyen kızı Meghan Markle’dan olan iki torununu görebilmek için mahkemeye başvuracağını açıkladı

İngiltere Prensi Harry’nin (36) eşi Meghan Markle (39) babası Thomas Markle (77) ile yıllardır görüşmüyor. Meghan ile Harry’nin

2 yaşındaki oğulları Archie ile 1.5 aylık kızları Lilibet de dedeleri Thomas Markle’a gösterilmiyor. Özel bilgileri paparazziyle paylaşması nedeniyle kızı Meghan ile arası kötü olan Thomas Markle, iki torununu görebilmek için dava açacağını duyurdu. Thomas Markle, Meksika’daki evinden yaptığı açıklamada, “Torunlarımı görme hakkımı kullanmak için mahkemeye dilekçe vereceğim” dedi.

‘Onlar piyon mu?’

Damadı Prens Harry, torunları Archie ve Lilibet ile hiç yüz yüze gelmeyen Thomas Markle, “Meghan ve Harry’nin kötü davranışları nedeniyle torunlarımı cezalandırmamalıyız” diye konuştu. Torunlarının siyaset için bir araç ya da piyon olmadığını belirten Thomas Markle, ayrıca Archie ile Lilibet’in kraliyet mensubu olarak sarayın diğer üyeleriyle eşit haklara sahip olduğunu savundu.

‘Ben baltalı katil değilim’

Thomas Markle, geçen ay yaptığı açıklamada Prens Harry ve kızı Meghan’ı kendisiyle görüşmeyi reddettikleri için “soğuk” diye nitelendirmiş ve şöyle konuşmuştu: “Baltayla insan öldürmekten hapishanede yatan katilleri bile aileleri görmeye geliyor. Ben bir baltalı katil olmadığım halde kızım ve ailesi benimle görüşmüyor. Tamam aptalca bir hata yaptım ve bunun için cezalandırıldım. Ama cezam hâlâ niye bitmiyor?”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.