TMMOB Hakkari Temsilciliğinin Newroz mesajı

TMMOB Hakkari Temsilciliğinin Newroz mesajı

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) ve Hakkari İl Koordinasyon Kurulu (İKK) Sekreteri Cihad Kahraman'ın Newroz Mesajı

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) ve Hakkari İl Koordinasyon Kurulu (İKK) Sekreteri Cihad Kahraman'ın Newroz mesajında şu ifadelere yer veridi: "Newroz; sadece kış mevsiminden bahara girilen ve doğanın uyanışı manasında kutlanan bir bayram değil; aynı zamanda asırlardır süregelen birliğin, kardeşliğin, umut ve sevincin ifadesi, yaşama şevkinin, başarma azminin yüreklerde tazelenmesidir. Bu anlamda sevgiyi, sevinci, barış ve kardeşliği, kucaklaşmayı işaret eden Newroz'un ülkemizde ve bölgemizde kardeşlik ruhunun güçlenmesine vesile olması en büyük dileğimizdir. NEWROZ PİROZ BE"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.