TMMOB Hakkari Koordinasyonundan Newroz mesajı

TMMOB Hakkari Koordinasyonundan Newroz mesajı

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Hakkari İl Koordinasyon Kurulu Kurulu Sekreterliği Newroz nedeniyle bir mesaj yayınladı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Hakkari İl Koordinasyon Kurulu Kurulu Sekreteri Cihad Kahraman Newroz bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Kahraman mesajında şu ifadelere yer verdi: İnsanlığın özgürlük aşkının doğasından kaynaklandığı ve ancak gerçek bir barışın özgürlükle, eşitlikle mümkün olacağını haykırmaktır Newroz.
Baharın habercisi, özgürlüğün sesi, direnişin adı, zalim için sonun başlangıcı olan Newroz bayramının daha özgür ve adil bir geleceğin habercisi olacağının derin inancı ve direniş ruhuyla tüm halkımızın Newroz bayramını kutlarım"

TMMOB İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Cihad Kahraman

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.