TFF Hakkari futbol il temsilciliğine Necmi Güldal seçildi

TFF Hakkari futbol il temsilciliğine Necmi Güldal seçildi

Hakkari Objektif Haber spor yazarı Necmi Güldal, TFF Hakkari futbol il temsilciliğine seçildi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Türkiye Futbol Federasyonun 2 yılda bir yapılan futbol il temsilcilik seçimleri geçtiğimiz günlerde yapıldı. Gençlik Hizmetleri ve spor il Müdürlüğünde yapılan seçimde iki aday yarıştı. Amatör futbol liginde mücadele eden kulüplerin temsilcilerinin oy kullanması ile gerçekleşen seçimi Hakkari Objektif Haber spor yazarı Necmi Güldal kazandı.

Hakkari Objektif Haber'e açıklamalarda bulunan Güldal "Bugün yapılan TFF Futbol il temsilciliği seçiminde Hakkari Futbol il temsilcisi olarak seçilmiş bulunmaktayım. Öncelikle Gençlik Hizmetleri ve spor il Müdürümüz sayın Emin Yıldırıma,iki yıldır bu görevi yapan ve görevi devraldığım Şahin Arslan hocamıza yapmış olduğu hizmetlerden dolayı şükranlarımı sunarım. Secimde medeni cesaret gösterip genç yaşta temsilcilik görevine talip olan rakibim futbolcu kardeşimiz Sedat Artana da teşekkür ederim. Seçime katılım sağlayan başta ilçe takımlarımızın başkan ve yöneticilerine ayrıca merkezdeki kulüplerin başkan ve yöneticilerine de teşekkür ederim. Görev sürem boyunca ilimizin en büyük sivil toplum kuruluşu olan herkesime hitap eden büyük bir güç ve potansiyele sahip olan futbol kulüplerimizi en iyi şekilde temsil etmek adına çalışmalar yürütmeye gayret göstereceğim'' dedi.

2u.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.