Temelli'nin katılacağı HDP'nin Hakkari Mitingi yarın

Temelli'nin katılacağı HDP'nin Hakkari Mitingi yarın

HDP Hakkari il örgütü, Hakkari mitinginin 22 Mart Cuma günü partinin eş genel başkanı Sezai Temelli'nin katılımı ile yapılacağını duyurdu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Hakkari İl Örgütü 31 Mart yerel yönetim seçimleri için Hakkari'de düzenlenecek miting ile ilgili yazılı açıkla yapıldı. 

Açıklamada 'Colemêrg Ya Mê Ye' ve 'Birlikte Demokrasiye' şiarı ile düzenlenecek olan mitingin 22 Mart Cuma günü saat 13:00'da Cumhuriyet Caddesi VEDAŞ il binası önünde düzenleneceği açıklandı.

HDP Eşgenel Başkanı Sezai Temelli ile Hakkari Milletvekili Sait Dede ve bölge milletvekillerinin katılacağı mitingin hazırlıklarına başlandığı ifade edilen açıklamada miting programı kapsamında Kadir Çad, Koma Jînen Azad ve Koma Havin gruplarının sahne alacağı ifade edildi.

Açıklamada bütün Hakkari halkının davetli olduğu kaydedildi. 

1-20190320071657.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum