Temelli: Halk 5 ay sonra belediyeye girecek

Temelli: Halk 5 ay sonra belediyeye girecek

​ HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli bölge milletvekilleri ile birlikte Hakkari’de esnafı ziyaret etti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

 HDP eş Genel başkanı Sezai Temelli Başkalığında bir grup milletvekili sabah saatlerinde Hakkari’ye geldi. 

HDP ve DBP Hakkari il yöneticileri tarafından karşılanan ve HDP’nin Urfa milletvekili Ayşe Sürücü, Diyarbakır Milletvekilleri  Semra Güzel ve Saliha Aydeniz, Van Milletvekili Murat Sarısaç ile Hakkari Milletvekili Dr. Sait Dede’nin eşlik ettiği Temelli DBP il binasına geçerek partililer ile basına kapalı bir toplantı gerçekleştirdi. 

Temelli ve beraberindeki milletvekilleri ile partililer daha sonra Bulvar Caddesi üzerinden başlayarak kentteki esnafları işyerlerinde ziyaret etti.

Beraberindeki heyet ile birlikte Hakkari Belediyesi önünden geçerken belediyenin güvenliğini sağlayan polis memurunu gören Temelli belediye önünde kısa bir açıklama yaptı. 

Belediyenin kapısında bekleyenin bir halkla ilişkiler birim sorumlusu olması gerektiğini söyleyen Temelli, “Halka belediyelere reva görülen budur. Belediyenin kapısında şuanda olması gereken aslında halkı karşılaması gereken belediyede çalışan halkla ilişkiler dairesine bakan birimler olması gerekirken şuanda halk belediyeye giremez durumda. Neden çünkü kapıda silahlı güvenlik görevlileri var belediyeler işgal altında anlattığımız şey tam da budur az kaldı 5 buçuk ay sonra halk belediyeye gidecek'' dedi.  

Temelli açıklamanın ardından ketten ayrıldı. Temell’nin Yüksekova’da halk buluşması programına katılması öngörülüyor.

1-714.jpg2-658.jpg3-539.jpg

t1-002.jpgt2-002.jpg5-302.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum