Temel Ailesinden taziye mesajı

Temel Ailesinden taziye mesajı

Bir süre önce kalp krizi geçirip vefat eden kentte sevilen simalardan olan Hacı Temel ailesi taziye teşekkür mesajı yayınladı.

 HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Evinde rahatsızlanıp Hakkari Devlet hastanesinde  hayatını kaybeden Hacı Temel için üç gün boyunca Çatallar Camisinde oturulmuştu. 
 
Taziyesinin son bulmasının ardından Temel ailesi taziyelerine katılanlar için bir teşekkür mesajı yayınladı.

Temel ailesi  adına Şükrü Temel'in yayınladığı taziye mesajında şu ifadelere yer verdi; Kardeşim Hacı Temel’in Vefatı Nedeniyle Bizleri Yalnız Bırakmayan, Cenazemize İştirak Ederek Acımızı Paylaşan, Telefonla Arayan, Mesaj Gönderen, Sosyal Paylaşım Siteleri Üzerinden Taziyelerini İleten, Taziye Evimize Kadar Gelerek Acımıza Ortak Olan Tüm Dostlarımıza Göstermiş Oldukları Yakın İlgiden Dolayı Şahsım Ve Ailemiz Adına Sonsuz Teşekkür Eder, Saygılar Sunarız. dedi.              

f1484bb3-661c-4593-9e26-3bc42648f11c.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
3 Yorum