TEMA Vakfı, Hakkari ve ilçelerinde temsilci arıyor

TEMA Vakfı, Hakkari ve ilçelerinde temsilci arıyor

TEMA Vakfı ''Hakkari'de umutları kim yeşertir' sloganıyla Hakkari'nin havasına, suyuna, toprağına sahip çıkacak gönüllü il temsilcisi ve ilçe sorumluları arıyor.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

1992 yılından bu yana erozyon ve çölleşme tehlikesine karşı toplumsal duyarlılığı ve farkındalığı arttırmak üzere çalışmalarını sürdüren TEMA Vakfı, Hakkari il ve Yüksekova, Şemdinli, Çukurca ile Derecik ilçe temilcisi arıyor.

TEMA Vakfı Doğu ve Güneydoğu Bölge koordinatörü Burçin Özel yaptığı açıklamada, "Vakfımızın değerleri doğrultusunda, başta topraklarımız olmak üzere tüm doğal varlıkları koruma mücadelemizde bizlere Hakkari merkezde gönüllü olarak destek verebilecek İl Temsilcisi ve İlçelerinde İlçe Sorumlusu aramaktayız" ifadelerine yer verildi. 

1-20190727192651.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.