TEKNOKENT Kolejinin büyük başarısı

TEKNOKENT Kolejinin büyük başarısı

Hakkari TEKNOKENT Koleji, kent genelinde yapılan TYT (Temel Yeterlilik Testi) sınavında büyük başarıya imza attı. İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür ve şube müdürleri öğrencileri tebrik ettiler. 

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

1 Kasım 2019 Cuma Günü Türkiye genelinde düzenlenen TYT sınavında Hakkari'de de yapıldı. TEKNOKENT Koleji sınavdaki başarısı ile il genelinde en iyi okullar arasında yerini aldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür, Özel Eğitim Kurumları Şube Müdürü Ayhan Turgut ve Özel Öğretim Kurumlarından sorumlu Şube Müdürü Sabah Saklı eğitim hayatının ikinci yılında büyük başarı elde eden Hakkari TEKNOKENT Koleji yönetimi ve öğrencileri ziyaret ederek başarılarını kutladılar. 

TYT denemesinde başarılı olan öğrenciler ile bir süre sohbet eden İl Milli Eğitim Müdürü Gür ve beraberindeki şube müdürleri öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını dilediler. 

TEKNOKENT Koleji yönetimi ise büyük başarıya imza atan öğrencilerini ziyaret eden Müdür Gür ve beraberindeki Şube Müdürleri Turgut ile Saklı’ya teşekkür ettiler. 
1-20191106222804.jpg2-20191106222804.jpg3-20191106222804.jpg4-791.jpg

5-529.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum