Tekin, AK Parti Hakkari İl Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

Tekin, AK Parti Hakkari İl Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

Hakkari'de yapılması planlanan AK Parti Hakkari İl Kongresi öncesi İl Başkan Adayları da belirlenmeye başlandı.

''Yıllardır bir Ferdi olmaktan Onur ve gurur duyduğu Ak Parti davamın il başkanlığı görevine talip olduğunu belirten Rıza Tekin, Hakkari halkına hizmetin en iyisini yapacaklarını söyledi.

Tekin; 'Kıymetli Hemşerilerim, Tecrübelerim,heyecanım, inancım ve umudum ile çıktığım bu yolda sizlerin dua ve destekleri Allah’ın izniyle beni güçlü kılacaktır. Evet gencim ve artık zamanın hızına hak’kın rızasıyla yetişme Vakti. Ağır ağır değil kalbimde bu memleketin sevdası ile sağlam ve güçlü adımlarla yürüme vakti. Geriden takip eden değil, önde ve öncü! Siyasetin ve memlekete sinen bu ruhun gençleşmesi için biz buradayız. ''

RIZA TEKİN KİMDİR

1989 yılında Hakkari’de doğdu. İlk ve orta öğrenimini sermaye piyasası kurulu ilköğretim okulunda lise öğrenimini Hakkari cumhuriyet lisesinde tamamladı. KTO Karatay üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur. 5. Dönem Ak Parti Hakkari il gençlik Kolları Başkanı, 2019 Durankaya belediye başkan aday adayı, Hakkari objektif Haber köşe yazarı ve Galatasaray spor kulübü üyesidir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
15 Yorum