Tekin ailesinden taziye teşekkür mesajı

Tekin ailesinden taziye teşekkür mesajı

Hakkarili Tekin ailesi Aydın'da geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybeden H. Hamit Tekin'nin taziyesi nedeniyle acılarını paylaşanlar için taziye teşekkür mesajı yayınladı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Tekin ailesi, korona virüs tedbirleri kapsamında taziyelerine gelemeyen fakat telefon ve mesaj yoluyla acılarını paylaşanlara teşekkür mesajı yayınladı. 

Kerim Tekin ve kardeşleri tarafından paylaşılan mesajda, " Babaları H. Hamit Tekin'in vefatı nedeniyle; bizleri yalnız bırakmayarak acımızı paylaşan, taziyemize iştirak eden, telefon ile taziyelerini bildiren, sosyal medya aracılığı acımıza ortak olan, tüm akraba, dost ve Hakkarili hemşehrilerimize göstermiş oldukları yakın ilgiden dolayı teşekkür eder saygılarımızı sunarız" ifadeleri kullanıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum