TBB, Yüksekova Belediyesi'ne araç hibe etti

TBB, Yüksekova Belediyesi'ne araç hibe etti

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB), Yüksekova Belediyesi’ne kanal açma aracı hibe etti.

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB), Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Ramazan Kendüzler’in talebi doğrultusunda belediyeye kanal açma aracı hibe etti.

Yüksekova Belediye binası önünde düzenlenen teslim alma törenine, Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Ramazan Kendüzler, Yüksekova İlçe Emniyet Müdürü Haluk Baş, TBB Destek Hizmetleri Müdürü Halil İbrahim Azak, Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Özcan ve belediye personelleri katıldı.

Burada kısa bir açıklama yapan Kaymakam Kendüzler, hibe edilen araç için Belediye Birliği’ne teşekkür etti. Kaymakam Kendüzler, Yüksekova’da kanalizasyon alt yapı çalışmaları bitti. 240 kilometre kanalizasyon çalışmadı oldu. Kanalizasyonlarda oluşabilecek aksaklıklar için bugün Belediyeler Birliği belediyemize kanal açıcı araç verdi. İnşallah iyi hizmetlerde kullanılır. Yüksekova’ya hayırlı olur” dedi.

TBB Destek Hizmetleri Müdürü Halil İbrahim Azak da Türkiye’de 1398 belediyenin birliğe üye olduğunu kaydederek, "Bugün de Yüksekova Belediyesi’ne, belediye faaliyetlerine katkı sunmak amacıyla bir adet kanal açma makinesini karşılıksız olarak hibe ettik. İnşallah iyi işlerde kullanılır. Yüksekova’da alt yapının yeni bitirildiğini öğrendik. Geçen hafta buraya geldiğimizde Kaymakam Bey’in bir talebi olmuştu. Biz de Türkiye Belediyeler Birliği olarak bu talebi yerine getirdik. Faydalı olacağını düşünüyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.