TBB Hakkari Belediyesine İtfaiye Aracı Hibe Etti

TBB Hakkari Belediyesine İtfaiye Aracı Hibe Etti

Hakkari Belediyesinin araç ihtiyaçlarının giderilmesi amacıyla başlatılan çalışmalar kapsamında Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından itfaiye aracı hibe edildi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Belediye hizmetlerinde kullanılan araçlarda yaşanan eksikliklerin giderilmesi için başlatılan çalışmalar kapsamında son üç ayda su arazözü, vidanjör, kuka gibi bir çok önemli hizmet araçlarını bünyesine kazandıran Hakkari Belediyesi araç filosuna yenilerini kazandırmaya devam ediyor.

Son olarak Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından Hakkari Beledisine 2017 Model Ford 1832 çift kabin 3,5 ton sukapasiteli, 150 litre köpük depolu, 18 metre hidrolik merdivenli ve elektrikli vinçli itfaiye aracı hibe edildi.

Ayrıca Belediye Başkanı Cüneyt Epcim Hakkari için desteklerini esirgemeyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan'a teşekkür etti.

o-006.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.