Tayini çıkan Vali yardımcısı ve kaymakamlara veda!

Tayini çıkan Vali yardımcısı ve kaymakamlara veda!

İçişleri Bakanlığının, 2019 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile görev sürelerini tamamlayan Hakkari Vali Yardımcısı ve kaymakamlar için veda yemeği verildi.

Hakkâri Polis Evi’nde veda yemeğine Vali İdris Akbıyık, Vali Yardımcılığı görevinden Gümüşhane Vali Yardımcılığına atanan Vali Yardımcısı Mustafa Pala, Vali Yardımcıları İdris Koç ve Aziz Gölbaşı, Yüksekova Kaymakamlığı’ndan Mülkiye Müfettişliğine atanan Kaymakam Ramazan Kendüzler, Şemdinli Kaymakamlığı’ndan Van Edremit Kaymakamı olarak atanan Kaymakam Muhammet Fuat Türkman, Derecik Kaymakamlığı’ndan Diyarbakır Eğil Kaymakamı olarak atanan Kaymakam İdris Aarslan, Çukurca Kaymakamlığı’ndan Ankara Beypazarı Kaymakamı olarak atanan Kaymakam Temel Ayca, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuri Öztürk ve İl Emniyet Müdür Vekili Talat Eryılmz katıldı.

Vali İdris Akbıyık, tayinleri çıkan Vali Yardımcısı ve Kaymakamlara aileleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve başarı dolu görevler diledi.

Akbıyık, yaptıkları hizmetler anısına Vali Yardımcısı Mustafa Pala, Kaymakam Ramazan Kendüzler, Kaymakam Muhammet Fuat Türkman, Kaymakam İdris Arslan, Kaymakam Temel Ayça'ya Hakkari yöresine ait el dokuması kilim ve plaket hediye etti.

1-20190812152636.jpg2-20190812152636.jpg3-988.jpg4-725.jpg

5-489.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.