“Taxim Park döner'de Öğrenci indirimi!

“Taxim Park döner'de Öğrenci indirimi!

Hakkari’de Atlılar caddesi üzerinde faaliyette bulunan “Taxim Park döner” hem lezzetiyle hem fiyatıyla müşterilerinin yüzünü güldürecek tarifeyi hayata geçirdi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

 Rahmi Özbek ile Mevlan Aşkan isimli genç girişimciler tarafından yaklaşık 2 yıl önce Bulak Mahallesi Atlılar Caddesi Raufoğlu Apartmanı’nın zemin katında hizmete açtığı “Taxim Park döner”  fiyatlarında revizyona giderek, döner + kola veya ayran fiyatlarını 7 tl, Tost 6 tl, Menemen 8 tl, Kaşarlı Menemen 10 tl'ye indirdi.

4 kişinin istihdam edildiği “Taxim Park döner”  işletmecilerden Rahmi Özbek, işletmelerinde önceliklerinin müşteri memnuniyeti olduğunu söyledi.

Özbek, güler yüzlü personeli ve hijyenik ortamı ile sabah 08.00 ile akşam 22:00 saatleri arasında Hakkari halkının hizmetinde olduklarını kaydederek lezzetli döner isteyenleri “Taxim Park döner”e beklediklerini belirtti. Lezzet Döner, Menemen ve Tost dileyen müşterileri için alo paket servisi ile ev ve İşyerlerine motorsiklet servisi yapıyor. Ayrıca kredi kartı da geçerlidir.

ADRES: Atlılar Caddesi Raufoğlu Apartmanı 1. kat

PAKET SERVİS: 0555 144 03 30

 

 

e0cce6a0-e826-450b-b23f-9b61054979b3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum