Tatlı sevenlerin vazgeçemediği Lokma tatlısı artık Hakkari'de

Tatlı sevenlerin vazgeçemediği Lokma tatlısı artık Hakkari'de

Tatlı sevenlerin vazgeçemediği lezzet olan Lokma tatlısı artık Hakkari'de.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Mübarek Ramazan ayına girdik. Hakkari'de doğal tatlılarla çığır açan ve adından övgüyle bahsettiren Zeki usta Ramazan için yöre halkına en leziz Ramazan sofralarını süsleyecek tatlılar hazırlıyor. 

Doğal şeker ve en kaliteli yağla unları kullanan işçiliğini de bizzat kendisi yaptığı için fiyatı son derece uygun olan tatlılar Ramazan ayı boyunca da vatandaşların sofrasındaki yerini alacak. Ramazana özel doğal lokma tatlısı da hepimizin gözdesi olacak gibi görünüyor. Bulvar caddesi üzerinde bulunan Emek simit sarayında hizmet veren Zeki Usta ‘Benim görevim vatandaşa doğal tatlı ikram etmek. Bunu yaptığım için mutluyum’ dedi. Bu güzel lezzetlere ulaşmak için 0541 295 32 98'den ulaşabilirisiniz.

lokma-tatlisi-tarifi.pngistanbul-lokma-fiyatlari-guncel.pngoktay-usta-lokma-tatlisi-tarifi.jpg7-001.jpg8-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.