Taş, ailesinden teşekkür mesajı

Taş, ailesinden teşekkür mesajı

Geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden Hakkari Ticaret Odası Başkanı Servet Fatma Taş’ın ailesi acılarını paylaşanlara teşekkür etti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

4 Nisan tarihinde vefat Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası (HATSO) Başkanı Servet Taş'ın annesi Fatma Taş'ın ailesi cenaze törenine katılıp, acılarını paylaşanlar için teşekkür mesajı yayınladı. 

Aile adına verilen mesajda şu ifadelere yer verildi: "Annemiz Hacı Fatma Taş’ın, hastalığı esnasında ve vefatı sonrasında yakın alakalarını esirgemeyen TOBB Başkanı Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu’na, taziyemize TOBB Camiası adına iştirak eden Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Engin Yeşil’e, bütün TOBB Oda/Borsa Başkanlarına, Valimiz Sayın İdris Akbıyık başta olmak üzere taziyemize iştirak eden tüm Devlet Erkanı’na, Meslek Kuruluşları ile STK temsilcilerine, siyasi parti temsilcilerine, il, ilçe Belde Belediye Başkanlarımıza, il dışından telefonla taziyelerini bildiren acımızı paylaşan herkese, bizleri yalnız bırakmayarak acımıza ortak olan tüm dost ve akrabalarımıza, Hakkari’li hemşehrilerimize, göstermiş oldukları yakın ilgiden dolayı Taş Ailesi olarak sonsuz teşekkür eder, saygılar sunarız"


                                          TAŞ AİLESİ ADINA SERVET TAŞ VE KARDEŞİ HİKMET TAŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.