Tarkan'dan Akbelen mesajı: Doğanın hakları var, ormanları rahat bırakın!

Tarkan'dan Akbelen mesajı: Doğanın hakları var, ormanları rahat bırakın!

Twitter hesabından paylaşım yapan Tarkan, "Doğanın hakları var! Akbelen ormanlarını rahat bırakın! Bu katliama direnen bölgedeki herkesin yanındayım" yazdı.

Muğla’nın Milas ilçesinde bulunan Akbelen Ormanı’nda açılmak istenen maden sahası için ağaç kesimine direniş dördüncü gününde.

Sanatçı Tarkan, Muğla’daki Akbelen Ormanı’nda maden sahası için yapılan ağaç kesimine karşı çıktıkları için jandarma müdahalesine uğrayan köylülere destek verdi.

Twitter hesabından paylaşım yapan Tarkan "Doğanın hakları var! Akbelen ormanlarını rahat bırakın! Bu katliama direnen bölgedeki herkesin yanındayım. #AkbeleneDokunma #AkbeleniRahatBırak #DoğanınHaklarıVar" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum