Taburcu olan Baro başkanı Canan'dan teşekkür

Taburcu olan Baro başkanı Canan'dan teşekkür

Geçtiğimiz günlerde geçirdiği kalp krizi sonucundan hastaneye kaldırılan ve 3 gün gözetim altına kalan Hakkari Barosu Başkanı Avukat Ergün Canan taburcu oldu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

3 gün önce Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde aniden fenalaşarak hastaneye kaldırılan ve ardından Hakkari Devlet Hastanesinde sevk edilen Hakkari Barosu Başkanı Avukat Ergün Canan kalp krizinden dolayı tedavi altına alındı.

3 gün yoğun bakımda kalan Başkan Canan, burada tıkalı olan iki damarı yapılan tedavi ile açıldı.

Yoğun bakım tedavisi ardından servise alınan Başkan Canan  sağlık durumunun iyiye gitmesi ile bugün taburcu edildi.

Canan'ın taburcu olması ailesi  ve sevenlerini sevindirirken, Canan taburcu olduktan sonra Hakkari Objektif Haber aracılığı ile kamu oyuna teşekkür etti.

Sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Canan, "Kısa süre önce geçirmiş olduğum rahatsızlıktan dolayı, hayata tutunmamı sağlayan ve rahatsızlığımın ilk anından taburcu olacağım son ana kadar yoğun emek veren doktorlarımızın, hemşirelerimizin ve sağlık çalışanlarımızın her birine minnettarım, kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bu sürede gerek hastane önünde bekleyen, gerek telefon açan, sosyal medyadan mesaj gönderen, iyi dileklerini ve dualarını esirgemeyen, manevi olarak beni bu süreçte yalnız bırakmayan tüm dostlarıma, avukat arkadaşlarıma, basın mensuplarına, hemşehrilerime teşekkür ediyorum. En kısa sürede sizlerle birlikte olmanın heyecanı içerisindeyim. Bu vesile ile herkese selamlarımı ve saygılarımı iletiyorum. Sağlıcakla kalın" ifadelerini kullandı. 

1-20210410173635.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.