Sürat Kargo’dan özel indirim

Sürat Kargo’dan özel indirim

Teknolojiyi kullanarak, süratli, emniyetli ve kaliteli taşımacılık hizmeti veren Sürat Kargo Yüksekova Acentesi özel indirim kampanyası başlattı.

Sürat Kargo Yüksekova ve Hakkari Acenteleri taşımacılıkta kaliteli, hızlı ve güvenli hizmetin adresi oldu.

Günün son teknolojisini kullanarak, süratli, emniyetli ve kaliteli taşımacılık hizmeti parolası ile hareket eden Sürat Kargo’nun güncel kampanyaları büyük ilgi görüyor. Kamu çalışanları ve vatandaşlara ayrı ayrı özel indirim kampanyaları başlatan Sürat Kargo gönderilerinizi adresten alıp üç gün içinde teslim ediyor.

‘İşimizin taşımaktan öte güvenilir olmak’ olduğunu belirten acente yetkilisi Lütfü Düzen ‘Kamu Personeli Sürat’leniyor’ sloganı ile tüm kamu çalışanlarına özel indirim kampanyasının yanı sıra, kredili kargo ve yüzde 60’a varan diğer indirimlerimizle halkımıza hizmet veriyoruz dedi.

0 850 202 0 202 numaralı Sürat Kargo müşteri hizmetlerini arayarak kargo takibi, kargo ücret bilgisi, kurye çağırma ve kargonuz hakkında bilgi alabilirsiniz.  Güncel kampanyalar ve Sürat Kargo ile ilgili bütün gelişmeler için de  www.suratkargo.com.tr sitesini ziyaret edebilirsiniz.

unnamed-(1)-012.jpgunnamed-(3)-008.jpgunnamed-(2)-013.jpgunnamed-(4)-005.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.