Sümbül rövanştan da galip ayrıldı

Sümbül rövanştan da galip ayrıldı

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanlığı bünyesinde 3.ligde mücadele eden Hakkari Sümbül Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı yoluna emin adımlarla devam ediyor.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Sümbül Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ligin ikinci yarısında deplasmanda Siverek Engelliler Basketbol Takımını 62 - 31 mağlup ettikten sonra ertelenen Malatya Büyükşehir Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımını da yine deplasmanda 68 - 52 mağlup etti.

Kulüp Başkanı Şükrüye Yıldız  Tatlı sezonun ilk maçını Hakkari’de Malatya Büyükşehir Basketbol takımına 10 sayı farkla yenildiklerini söyledi.

Tatlı,” Ancak yoğun antrenman programıyla Malatya Büyük Şehir Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımını Malatya’da  16 sayı farkla yenerek gurup liderliğini sürdürdük.

Bu hafta Pazar günü saat 13:00 ‘te Hakkari Gençlik Spor Kapalı Spor Salonunda Kızıltepe Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımını  mağlup ederek Play-Off müsabakalarına gurup lideri olarak gitmeyi planlıyoruz. Bunun için tüm halkımızı takıma destek için spor salonuna davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

Başkan Tatlı ayrıca takımı maddi ve manevi yalnız bırakmayan başta Valimiz Sayın İdris A Akbıyık ile VEDAŞ ailesine teşekkür ederiz dedi.

whatsapp-image-2020-02-09-at-14.28.56.jpegengelli-010.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.