Sümbül Engellilerden Türkiye üçüncülüğü

Sümbül Engellilerden Türkiye üçüncülüğü

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Bünyesinde 15 Eylül’de Ankara Altındağ Spor Salonunda gerçekleştirilen Engelliler Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasında üçüncülük kupasını aldı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Sümbül Engelliler Spor Kulübü Başkanı İlhan Ertuş ödül alan sporcularla ve kulüp yöneticileriyle  birlikte Hakkari Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Reşit Güldal'ı makamında ziyaret ederek sporcuların çalışmalarında kendilerine spor tesislerinin  kullanımı hakkında sağladıkları imkanlardan dolayı teşekkür etti. Başkan Ertuş, Vali Cüneyt Orhan Toprak'ın bilhassa spora verdiği önemin bir neticesi olduğunu, İl Müdürü Reşit Gükldal’ın da  gece gündüz spor yapmak isteyen herkes için spor tesislerini açık tutuğunu  başarının da beraberinde geldiğini ifade etti. Ayrıca turnuvalar için kıyafet desteğinde bulunan Dumlupınar Alışveriş Merkezine de teşekkür etti.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren il müdürü Reşit Güldal  Hakkari’de Dezavantajlı Engelli Bireylere özellikle spor anlamında verilen her desteğin önemli olduğunu, Müdürlük olarak bu konuda önemli bir hassasiyet gösterdiklerini özellikle son iki yıldır Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımızın Türkiye’de bölgeselde ilk sekize yerleşmesini de yakından takip ettiklerini,bundan önce olduğu gibi bundan sonra da bu tür organizasyonlara destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

whatsapp-image-2018-10-09-at-15.04.24.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.