Sümbül Engelliler Play-Off'a çıkmayı garantiledi

Sümbül Engelliler Play-Off'a çıkmayı garantiledi

Basketbol Bölgesel Ligi D Grubu'nda mücadele eden Hakkari Sümbül Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, Siverek Engelliler Basketbol Takımını yenerek Play-Off biletini de cebine koydu. takımı Siverek Engelliler Basketbol Takımını dep

HAKKARİ OBJEKTF HABER

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu bünyesinde Basketbol Bölgesel Lig D Grubu'nda mücadele eden Hakkari Sümbül Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı,  deplasmanda karşılaştığı Siverek Engelliler Basketbol takımını 55-29’luk bir skorla mağlup etti.

Sezonun 11. haftasını geride bırakan Hakkari Sümbül Engelliler Spor Kulübü bu skorla Play-Off biletini de cebine koymuş oldu.

Kulüp başkanı İlhan Ertuş, bu başarıda büyük katkıları olan Hakkari Valisi Cüneyt Orhan Toprak ve diğer yetkililere teşekkür ederek, sahada canla başla mücadele eden sporcularını tebrik etti.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.