Sümbül dağın Zirve tırmanışını an be an kaydettiler

3 bin 487 rakımlı Sümbül Dağı'n zirvesine tırmanan 6 dağcı, zirve yolculuklarını vücutlarına monte ettikleri küçük kameralarla görüntüledi.

Hakkari'de Türkiye Dağcılık Federasyonu Hakkari İl Temsilcisi Naci Ertunç başkanlığında 6 kişilik dağcı grubu, iki yıldır güvenlik nedeniyle tırmanılamayan 3 bin 487 rakımlı Sümbül Dağı'nda, Valilikten aldıkları izinle zirve tırmanışı gerçekleştirdi.

Dağcılardan Emin Noyan "Sümbül zirvesine zorlu ama zevkli, güzel bir tırmanış yaptık. Güzel bir etkinlik oldu""Dağın son bölümü kayalık, kar ve buz tırmanışları gerektiren bir yapısı var, gittiğimizde zor koşulları görünce hem zorlu tırmanış karşısında hem de bunu başarmanın verdiği mutlulukla oradan güzel bir anıyla döndük"

foto-galeri-icon-006-002.png

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum
Benzer Videolar