Su arıtmada kalite ve ucuzluğun Yüksekova’daki adresi  ‘OVA SU ARITMA’

Su arıtmada kalite ve ucuzluğun Yüksekova’daki adresi ‘OVA SU ARITMA’

Türkiye'nin sayılı su arıtma firmaları arasında yerini alan Ova Su Arıtma Firması’nın Yüksekova Bayisi kalite ve güvenin değişmez adresi oldu.

Türkiye’deki su arıtma sistemlerinin öncü kuruluşları arasında yer alan Ova Su Arıtma’nın Yüksekova Bayisi 2011’den beri Cengiz Topel Caddesi Türkcell Dağlar A.Ş’nin bitişiğindeki adresinde Yüksekova halkına hizmet veriyor. 

Sağlam altyapısı satış ve teknik destek ağı sayesinde, müşteri memnuniyetini esas alan, Ova Su arıtma cihazları garanti kapsamındadır. 

‘Sağlıklı yaşam için, sağlıklı su için içtiğiniz suyu kendiniz üretin’

‘Kalite ve ucuzluk ilkesini’ esas alan firma Su arıtma cihazı sahibi olmayı bir lüks olarak değil her kesimden insanın sahip olması gereken bir sağlık ürünü olarak görüyor. 
Evsel ve endüstriyel arıtma cihazları ile Yüksekova halkına hizmet veriyoruz.

4-001.jpg5-001.jpg2-006.jpg6.jpg3-004.jpg1-006.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum