Sporculardan Vali Duruk'a ziyaret

Sporculardan Vali Duruk'a ziyaret

Hakkari il özel İdaresi Genel Sekreteri ve Vali yardımcısı Mustafa Duruk, Hakkari Sportif faaliyetler sporcuları makamında kabul etti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Sportif faaliyetler külübü başkanı Turan Şimşek ve Hakkari Gençlik ve Sportif Faaliyetler Kulübü Teknik Sorumlusu Sadettin Demirtaş ve beraberindeki futbolcular İl özel İdaresi Genel Sekreteri ve Vali yardımcısı Mustafa Duruk'u makamında ziyaret etti.

Ziyaretten memnun olduğunu dile getiren Vali Duruk, katıldıkları Türkiye şampiyonlukları ve değişik illerde yapılan yarışmalarda dereceye giren sporcuları tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. Vali Doruk, her zaman arkalarında oldukları sporculara imkânlar nispetinde yardımcı olduklarını ve bundan sonra da olacaklarını söyledi.

Hakkari Sportif faaliyetler kulüp Başkanı Turan Şimşek ve antrenör Sadettin Demirtaş, Vali Duruk’a Takımın simgesi olan atkı hediye ettiler.

2-714.jpg1-781.jpg01-162.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.