Soylu: Kartal'da çöken binada 14 kişi hayatını kaybetti

Soylu: Kartal'da çöken binada 14 kişi hayatını kaybetti

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul'un Kartal ilçesinde 8 katlı bir binanın çökmesi sonucu hayatını kaybedenlerin sayısının 14'e yükseldiğini açıkladı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kartal'da Çarşamba günü bina çökmesi sonucu hayatını kaybedenlerin sayısının 14'e çıktığını, 14 kişinin de yaralı olduğunu söyledi.

Soylu'nun açıklaması şu şekilde: "Hafif sağanağın, kurtarma çalışmalarını yavaşlatıcı bir engeli söz konusu değil. İnşallah yaklaşık arkadan üçüncü kattayız, ön taraftan da iki ve üçüncü katları arkadaşlarımız çalışıyorlar. İnanıyoruz ki, göçük altında kalanları oradan çıkartmayı umut ediyoruz.

Bir taraftan çalışıyoruz, bir taraftan da milletimizin dualarını bekliyoruz. Ailelerimize sürekli bilgi veriyoruz. Gösterdikleri metanete, sabra şükran duyuyoruz. Burada aileler ile yakın olanlara bazı haberleri sürekli olarak ailelere iletmeleri fayda değil.

Onları üzen bir durum ortaya koyuyor. Kendilerine bütün detaylarıyla birlikte anlatılıyor. Ama nereden kaynaklandığını bilmediğimiz bir takım telefonlar, mesajlar, haberler oluşuyor. Onun için onları tanıyanlardan, mümkün olduğu ölçüler içerisinde kaynağı belli olmayan şeyleri aktarmamalarını rica ediyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.