Soylu: Dünyanın en fazla ecstasy yakalayan ülkesi olduk

Soylu: Dünyanın en fazla ecstasy yakalayan ülkesi olduk

Van'da 'Kaçakçılık, İstihbarat, Koordinasyon Kurulu' toplantısına katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "2017 yılında 8,6 milyon adet ile dünyada en fazla ecstasy yakalayan ülke olmayı başarmıştık. Bu yılın ilk 8 ayında gerçekleştirilen 4 milyon 47 bin

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Van'da, Kaçakçılık, İstihbarat, Koordinasyon Kurulu toplantısına katıldı.

Bir otelde düzenlenen toplantıya Bakan Soylu'nun yanı sıra, İçişleri Bakan Yardımcıları Mehmet Ersoy, Muhterem İnce, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, Van Valisi Murat Zorluoğlu, Şırnak Valisi Mehmet Aktaş, Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu, Hakkari Valisi Cüneyt Orhan Toprak, Siirt Valisi Ali Fuat Atik, Ağrı Valisi Süleyman Elban, Kaçakçılık İstihbarat Harekat ve Bilgi Toplama Dairesi Başkanlığı (KİHBİ) yetkileri, Emniyet Genel Müdürlüğü Daire Başkanları, Jandarma Komutanları, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Bölge Müdürleri, Sağlık Bakanlığı Daire Başkanlar ve Göç İdaresi Yetkilileri ile İller İdaresi Genel Müdürü Doç. Dr. İlker Gündüz Öz katıldı. Toplantıda uyuşturucu, akaryakıt, tarihi eser ve göçmen kaçakçılığına yönelik operasyonlar, sonuçlar ve tedbirler masaya yatırıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.