Sosyal medyada Cihangir’deki tacize tepki

Sosyal medyada Cihangir’deki tacize tepki

Cihangir'de bir kadını taciz eden şahıs, sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Olay anına ait görüntü ve fotoğrafların yayınlandığı paylaşımlarda “Cihangir sapığı yakalansın” talebinde bulunuldu.

İstanbul Cihangir Sanatkarlar Parkı’nda yürüyen bir kadının, tacize maruz kaldığı dakikalar an an kameraya yansıdı. Kadına arkadan yaklaşan şahıs önce elle taciz etti. Kadının tepki göstermesi üzerine de kollarından tutarak kaçmasına engel olan şahıs, bir yandan da tacizini sürdürdü. Bu sırada kadının bağırmasını engellemeye çalışan şahıs, kadının ağzını kapatıp bıçakla tehdit etti. Çevredekilerin olayı fark etmesi üzerine olay yerinden kaçarak uzaklaşan şahıs, kayıplara karıştı. Olay anına ait görüntüler ise bir yurttaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. 

Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından  #CihangirSapığıYakalansın etiketiyle paylaşım yapıldı. Sosyal medya kullancıları tarafından paylaşılan görüntülere tepki yağdı. 
 
Tacize uğrayan kadının, polise gidip şikayette bulunduğu ancak şahıs hakkında bir işlem yapılıp yapılmadığı henüz bilinmiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.