SMMMO Başkanı İbrahim Şahin Hakkari’de

SMMMO Başkanı İbrahim Şahin Hakkari’de

Van, Ağrı, Hakkâri Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı İbrahim Şahin, Hakkarili serbest muhasebeci ve mali müşavirleri ziyaret etti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Merkezi Van’da bulunan Van, Ağrı, Hakkâri Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı İbrahim Şahin Hakkari’deki muhasebecileri ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi.

SMMMO Hakkari İl Temsilcisi Mali Müşavir Cabbar Yakupoğlu’nun ofisinde muhasebeciler ile bir araya gelen Şahin, pandemi sonrası Hakkari’deki meslektaşlarını ziyarete geldiklerini söyledi.

Toplantı ile ilgili bilgi veren SMMMO Başkanı İbrahim Şahin, toplantıda esnaf için çıkarılan yeni vergi yapılandırması çalışmalarının ele alındığını, Van - Hakkari- Ağrı Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nın bu sürece katkı sağladığını söyledi. 

2.jpg

Mükelleflerin sorunlarının, hükümet nezdinde dile getirildiği bilgisini veren Şahin, toplantıda ayrıca esnafa yapılan hibe ve yardımların konuşulduğunu belirtti. 

Şahin açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi:

"Yeni çıkan yapılandırmalar vergi, sigorta ve diğer tüm cezaların ekonomiye katkı sağlayacaktır. Mesleğimiz ülke ekonomisinin kalkınması adına önemli bir mesleki kuruluşudur. Pandemi sürecinde meslektaşlarımızın çok büyük emek ve fedakarlıklar göstererek bu dönemde bütün zorluklara rağmen ofislerinde çalışmalarını eksiksiz ifaa ettiklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Ülke genelinde pandemide vefat eden meslektaşlar olmuştur. Vefat eden meslektaşlarımız için de Allah tan rahmet diliyoruz"

Depin'de bir dinlenme tesisinde yemekte bir araya gelen muhasebeci ve mali müşavirler bu tür mesleki buluşmaların önemli olduğu mesajını verdiler. 

1.jpg

muh.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.