SMMMO Başkanı İbrahim Şahin Hakkari’de 

SMMMO Başkanı İbrahim Şahin Hakkari’de 

Van, Ağrı, Hakkâri Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı İbrahim Şahin, Hakkarili serbest muhasebeci ve mali müşavirleri ziyaret etti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Merkezi Van’da bulunan Van, Ağrı, Hakkâri Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı İbrahim Şahin Hakkari’deki muhasebecileri ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi.

SMMMO Hakkari İl Temsilcisi Mali Müşavir Cabbar Yakupoğlu’nun ofisinde muhasebeciler ile bir araya gelen Şahin, pandemi sonrası Hakkari’deki meslektaşlarını ziyarete geldiklerini söyledi.

Mali Müşavirlerin pandemi sürecini en zor karşılayan kesimlerin başında geldiğini anlatan Şahin, “Pandemi boyunda hiç oturmadık evimizde kalmadık. Bürolarımızda ofislerimizde müşterilerimize  hizmet etmeye çalıştık. Bu anlamda uzun bir süredir Hakkari’ye gelememiştik. Meslektaşlarımızı ziyaret etmeye geldik. Ofislerini yeni açan meslektaşlarımız var, kadın meslektaşlarımız var. Hakkari’de ilk defa kadın meslektaşlarımız ofislerini açtılar. Onları kutlamaya geldik. Onlar ile dayanışmaya gedik. Dolayısı ile meslektaşlarımızın sorunlarını sıkıntılarını dinlemeye geldik. Bildiğiniz gibi ülkemiz pandemi süreci ile birlikte ekonomik sıkıntı yaşıyor. Hakkari ilimiz de bundan nasibini alıyor. Bu arada tüm bunları konuşmak tartışmak için buradayız. Bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

SMMMO Hakkari İl Temsilcisi Mali Müşavir Cabbar Yakupoğlu, Şahin’e ziyareti nedeniyle teşekkür etti.

Açıklamanın ardından Şahin ve beraberindekiler serbest muhasebecileri ofislerinde ziyaret ettikten sonra kentten ayrıldı.

1-20200729105846.jpg2-20200729105846.jpg3-20200729105846.jpg4-20200729105847.jpg

6-485.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.