Sivasspor play-off turuna kaldı

Sivasspor play-off turuna kaldı

Sivasspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Gürcistan temsilcisi Dinamo Batumi ile 1-1 berabere kaldı. İlk maçı 2-1 kazanan Sivasspor, play-off'a yükseldi.

Demir Grup Sivasspor, UEFA Konferans Ligi 3. eleme turu rövanş maçında, Dinamo Batum ile karşılaştı. Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda oynanan maça yüzde 50 oranında seyirci alındı.

Dinamo Batumi, 78. dakikada Giorgi Pantsulaia'nın attığı golle 1-0 öne geçti. 90 dakika bu skorla sona erdi. Yeni kurallara göre karşılaşma, uzatmaya gitti.

Karşılaşmanın ilk uzatma devresinden gol sesi çıkmadı. Sivasspor, 109. dakikada Felix'in golüyle skoru 1-1'e getirdi. 

Uzatmalar sonucunda karşılaşma 1-1 sona ererken, Sivasspor tur atladı. 

Avrupa Konferans Ligi'nde play-off'a yükselen Sivasspor'un rakibi ise Danimarka'nın Kopenhag takımı oldu. Eşleşmenin ilk maçı 19 Ağustos rövanş mücadelesi ise 26 Ağustos'ta oynanacak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.