Sırrı Süreyya Önder: HDP'ye 'hayır kampanyasında görünme' diyorlar!

Sırrı Süreyya Önder: HDP'ye 'hayır kampanyasında görünme' diyorlar!

HDP Ankara Milletvekili Sırrı Süreyya Önder partisinin grup toplantısında konuşuyor. Önder konuşmasında, 'HDP'ye siz hayır kampanyasının içinde fazla görünmeyin' dendiğini söyledi.

HDP’nin TBMM Grup Toplantısı’nda partinin Ankara Milletvekili Sırrı Süreyya Önder konuştu. Önder referandum sürecinde HDP’ye yönelik her gün çeşitli hakaretler yapıldığını söyledi. HDP’ye ‘hayır kampanyasında fazla görünme’ dendiğini belirten Önder, “Kürdün hanesi viran edilmiş, Kürdün kentleri haritadan silinmiş, kendini demokrat sananlar HDP’ye ‘hayır kampanyasında fazla ortada görünme’ diyor. Hayır’ı sandıktan çıkaracak HDP’den başka bir güç yoktur” dedi. Önder bu tutumu Kürdü insandan saymayan dolayısıyla seçmenden de saymayan bir tutum olduğunu söyledi.

DİSK GERÇEK DAYANIŞMA GÖSTERDİ: Önder, “Ama halk kimin mücadeleden kaçtığını, kimin gerçek bir dayanışma gösterdiğini biliyor. DİSK bu konuda gerçek bir dayanışma örneği göstermiş, sadece bir emek örgütlenmesi değil aynı zamanda dayanışma nasıl olur, yanyana durmak nasıl olur, bunu gösterdi işçi sınıfına buradan bin selam” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.