Sırasıyla Tırnak Butik Hizmetleri

Sırasıyla Tırnak Butik Hizmetleri

Bayanların çok daha doğal, zarif ve estetik görünmelerini sağlayan tırnak butik hizmetleri farklı seçeneklere de ev sahipliği yapıyor.

Bayanların çok daha doğal, zarif ve estetik görünmelerini sağlayan tırnak butik hizmetleri farklı seçeneklere de ev sahipliği yapıyor. Çeşitli düğünlere, davetlere ve özel günlere profesyonel yardım alarak hazırlanan hanımlar için birçok farklı hizmet türü en uygun fiyatlar ile birlikte sunuluyor.

İlk Hizmet Seçeneği: Kalıcı Makyaj

Son beş yıl içerisinde giderek artan bir popülerlikle talep edilen kalıcı makyajlar ilk hizmet kataloğunda yer almaktadır. Tamamen medikal olan bu yöntem ile birlikte yüz üzerinde görülen ve rahatsız edici boyutlara varan tüm çizgiler otomatik olarak ortadan kaldırılmaktadır. Aynı zamanda yüz bölgesinde gerçekleşen ameliyatlardan sonra kalan izler de uzun yıllar boyunca silinmek üzere makyajla kapatılmaktadır. Bunun yanı sıra gelişen teknoloji ile birlikte saç simülasyonu da bayanların tüm estetik beklentilerini karşılayacak ölçüde işlem görmektedir. Aynı işlemler sonucunda kaybolmaya yüz tutan dudak çizgileri de üzerinden geçirilerek çok daha canlı ve gözle görülür oranda değişime açık hale getiriliyor.

Kıl Tekniği ile Kaşlar Artık Daha Canlı

Çeşitli ilaç kullanımlarından dolayı ya da tamamen genetik sebeplerden ötürü kaşlarındaki gürlüğü yitiren ve seyrekleşme yaşayan her bayan tırnak butik vasıtası ile kaşlarının çok daha canlı görünmesini sağlayabilirler. Kıl tekniğinde tamamen doğal ürünler kullanılmaktadır ve hiçbir şekilde yan etkisi bulunmamaktadır. Kaşlara yapılan dövmelere alternatif olarak getirilen bu uygulama çok daha uzun süreli ve natural görünümler için ideal standartlara sahip. Kaş yapılarına bağlı olarak farklılık gösterse de bu uygulamalar 10 ay ile 1 yıl arasında değişen bir kalıcılığa sahiptir. Daha sonrasında yenilemek isteyen bayanlar aynı hizmetlerden faydalanabilir. Kıl tekniği ipek ve gerçek saç teli malzemeleri kullanılarak yapılıyor ve günümüzde bayanlar tarafından sıklıkla tercih ediliyor.

Protez Tırnak Uygulamaları

Bakımlarına ve estetik değerlerine önem veren hanımlar protez tırnak uygulamalarına da sıklıkla başvurmaktadır. Bu tırnaklar bakım gerektirmeyen ve son derece estetik görüntülerin ilgi odağını oluşturuyor. Farklı şekillere de açık olan bu tırnaklar özellikle düğün ve nişan gibi organizasyonlar için geçerlidir. Birçok farklı çeşidi bulunuyor. En sık tercih edilen protez tırnak çeşitleri ise jel tırnak ve smart akrilik isimleriyle lanse edilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.