Silopili Haşimoğlu ailesi 'evet' diyeceğiz

Silopili Haşimoğlu ailesi 'evet' diyeceğiz

Bir araya gelen ailenin önde gelenleri, basın açıklaması yaptı.

 Ailesi adına açıklamayı okuyan Heşar Haşimoğlu, 2008 yılında aktif siyaset hayatlarını AK Parti'de sürdürme kararı aldıklarını anımsatarak, "AK Parti'ye geçtiğimiz ilk günden bu yana hiçbir güç ve tehdit bizleri partimizin ve sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yolundan çevirememiştir. İlk gün olduğu gibi bugün de ailemiz ve bizimle beraber hareket eden Silopili hemşehrilerimizle birlikte Cumhurbaşkanımızın yanında ve yolunda olduğumuzu beyan etmek üzere bir araya gelmiş bulunmaktayız. Ülkemizin geleceği için belirleyici özellikteki 16 Nisan'da oyumuzun rengi 'Evet' olacaktır. Türkiye Cumhuriyeti ve özellikle bölgemiz 2002 yılından sonra Recep Tayyip Erdoğan ile beraber hizmet gördü, özgürlükler gördü, insan hakları gördü. Ülkemizin kalkınması ve sayın Cumhurbaşkanımızın gerek ülke içerisindeki gerek Ortadoğu'daki hakimiyeti gerekse Avrupa'ya olan tutumuna tahammül edemeyen dış güçler yolunu kesmek için her yolu denediler. Ama Allah'ın izni ile başaramadılar ve inanıyoruz ki bölge halkı ve Türkiye milleti bir daha böyle çirkin oyunların oynanmaması için referandum da 'evet' diyecektir.

'Referandumda çıkacak evet oylarıyla Cumhurbaşkanımızın ülkemizin için koymuş olduğu hedefleri ve ülkemizin daha güçlü olarak 2023 ve 2071'e ulaşacak yolun tıkanmasına herhangi bir engel kalmayacaktır. Ayrıca bu anayasa maddelerin değişmesi daha sivil ve daha demokratik bir anayasanın hazırlanmasına yol açacaktır" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.