Silopi'de kaza: 2 ölü, 2 yaralı

Silopi'de kaza: 2 ölü, 2 yaralı

Şırnak'ın Silopi ilçesinde akrabalarının cenazesini almak için hastaneye giden aile kaza geçirdi. Kazada iki kişi hayatını kaybetti. İki kişi de yaralandı.

Silopi'de kalp krizi sonucu yaşamını yitiren akrabalarının cenazesini almak için hastaneye giden aile kaza geçirdi. Kaza sonucu 2 kişi yaşamını yitirdi, 2 kişi de yaralandı. Şırnak'ın Silopi ilçesine bağlı Başverimli (Tılqabin) Belde Belediye Eşbaşkanı Lezgin Aytış'ın babası Mehmet Aytış (80) dün gece saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonucu hastaneye kaldırılırken yaşamını yitirdi.

Aytış'ın yaşamını yitirmesi üzerine hastaneye giden akrabaları da trafik kazası geçirdi. Araçta bulunan İsa Aytış, Halil Aytış olay yerinde yaşamını yitirirken ismi öğrenilemeyen 2 akrabaları da yaralandı. Yaralılar Cizre Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken birinin durumunun ağır olduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.