Silikon mağduru hemşireyle ilgili yeni gelişme

Silikon mağduru hemşireyle ilgili yeni gelişme

Adana'da dudağına yaptırdığı silikon nedeniyle bir anda ülke gündemine oturan hemşire iyileşmeye başladığını duyurdu.

Adana'da kendisini doktor olarak tanıtan kuaföre dudak silikonu yaptırdıktan sonra dudaklarını kaybetme tehlikesiyle karşılaşan hemşire Merve Keleş, sosyal paylaşım sitesinden ameliyat olduğunu ve iyileşmeye başladığını duyurdu.

Hürriyet'in haberine göre, Keleş o günden beri hastanede kalıp dudaklarını kaybetmemek için tedavi görüyor. Keleş, geçtiğimiz günlerde sosyal paylaşım sitesinden dudağının fotoğrafını çekip "ameliyattan küçük bir iz" diye paylaşım yaptı. Daha sonra da yine fotoğrafını çekip "İyileşiyorum eve gideceğim günü iple çekiyorum" mesajını paylaştı.

Söz konusu kuaför bir süre önce hırsızlık suçundan 5 yıl 3 ay hapis cezası aldığı için yakalanıp cezaevine gönderilmişti. "Silikon" vakasıyla alakalı da 4 kadın Cumhuriyet Savcılığı'na şikayette bulununca Soner G. hakkında "unvan dolandırıcılığı ve yaralama" suçundan soruşturma başlatıldı.

Yapılan soruşturma sonucunda Soner G.'nin bu suçlardan da tutuklu yargılanmasına karar verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.