SGK Bakan Yardımcısı Orhan Yegin Hakkari'de!

SGK Bakan Yardımcısı Orhan Yegin Hakkari'de!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bürokratları, Bakan Mehmet Müezzinoğlu’nun açıkladığı “Çalışma Hayatında Milli Seferberlik” programı kapsamında Bakanı yardımcısı Orhan Yegin Hakkari’ye geldi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bürokratları, Bakan Mehmet Müezzinoğlu’nun açıkladığı “Çalışma Hayatında Milli Seferberlik” programı kapsamında Bakanı yardımcısı Orhan Yegin Hakkari’ye geldi.

SGK Bakan Yardımcısı Orhan Yegin, Sosyal Güvenlik Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Savaş Alıç, İŞKUR İç  Denetim Birim Başkanı Cihat Demiralp Van’dan helikopterle Hakkari’ye geldiler.

Bakan Yardımcısı Yengin ve beraberindeki bürokratları Vali Cüneyit Orhan Toprak, Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu ve İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz , Ak Parti İl Başkanı Nurettin Fırat ve kurum amirleri tarafından karşılandı.

Valilik şeref defterini imzalayan Bakan yardımcısı Orhan Yegin daha sonra makama geçti. Burada konuşan Vali Cüneyit Orhan Toprak, bu kış şartlarında ülkemizin ulaşımının en uzun olarak diyebileceğimiz Hakkari’ye gelerek bize şeref vermiştir dedi.

Vali Toprak,”İlimizin kalkınması için hayata geçirilen projeleri yerinde denetlemek ve geliştirmek ve bası aksaklıkları ortadan kaldırmak için ilimize geldiler. Hakkari’ye yaptıkları katkılardan dolayı ayrıca teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu

 Bakan Yardımcısı Orhan Yegin ise Türkiye’nin ulaşımı en zor en çetin ulaşım şartlarından biri olan Hakkari’ye geldiklerini söyledi.

Yegin,”Ama hamd olsun devletimiz büyük. Allahın izniyle bir insanın bir hayır işlemek üzere bir güzellik yapmak üzere ve bir ziyaret yapmak üzere bu memlekette elhemdullilah ulaşamayacağı hiçbir yer yok.

Devletimiz bütün unsurları ile sahada su kolaylığı sağlıyor. Allah devletimiz ve milletimize zeval vermesin inşallah. Çalışma Bakanlığı olarak çalışma hayatında milli seferberlik isimli bir program çerçevesinde Türkiye’nin değişik vilayetlerinde ziyaretlerde bulunuyoruz. Bugünde beraberimizdeki heyetle beraber Hakkari’ye geldik.

Yarın da Güneydoğumuzun önemli illerinden olan Şırnak’a geçeceğiz. Burada hem sanayicilerimizle, esnaf odaları, ticaret odaları, ticaret erbapları ve çalışanlarımızla bir araya geleceğiz.

 İnşallah güzel bir program olacaktır. Son günlerde memleketimizde son dönemde iyice artan huzur iklimli barış iklimi, kardeşlik, dostluk, kaynaşma, istihdam ve kalkınma ve ekonomiye dönük bütün hamleler  Hakkarimizde çok güzel bir şekilde irtişada edilecektir” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.