SEYEV, OMSAD'den Müdür Gür'e ziyaret

SEYEV, OMSAD'den Müdür Gür'e ziyaret

Seda Yekeler Eğitim Vakfı (SEYEV) Kurucusu ve Başkanı Seda Yekeler ile Okul Mobilyaları ve Gereçleri Sanayicileri Derneği (OMSAD) Başkanı Selim Kahraman İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür’ü makamında ziyaret etti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Dil eğitimi konusunda çalışmalar yapan SEYEV Başkanı Seda Yekeler, OMSAD’ın vermiş olduğu destekle Vali Orhan Işın İlk/Ortaokuluna yaptıkları yardım programı dolayısıyla Hakkari İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür'e ziyarette bulundular.

Ardından Müdür Gür ile  birlikte Vali İdris Akbıyık’ı makamlarında ziyaret eden heyet daha sonra İl Milli Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda il merkezinde görev yapan yabancı dil öğretmenlerine, 2023 Eğitim Vizyonu kapsamında “Yabancı Dil Öğretimi” üzerine eğitim vererek bilgi alışverişinde bulundular.

Gür’ün düşüncelerini dinleyerek yeni projeler hakkında bilgi veren (SEYEV) Kurucusu ve Başkanı Seda Yekeler ile  (OMSAD) Başkanı Selim Kahraman bazı okulları ziyaret ettiler. 

1-186.jpg2-223.jpg4-129.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum