Servisi yavaş yapan garsonu öldürdü

Servisi yavaş yapan garsonu öldürdü

Fransa'nın başkenti Paris'te bir kişi, gittiği kafede yemeğinin gecikmesini gerekçe göstererek garsonu vurdu. Omzundan yaralanan 28 yaşındaki garson öldü.

Paris’in Noisy-le-Grand banliyösünde meydana gelen olayda, müşterinin sipariş ettiği sandviç geciktiği için sinirlendiği ve garsonu silahla vurduğu belirtiliyor. Saldırgan kayıplara karışırken, olay yerine gelen ambulans garsonu kurtaramadı. Omzundan vurulan garson sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Polis soruşturma başlatırken, saldırgan hâlâ bulunabilmiş değil. Yerel halk ise şaşkınlık içinde. Sadece birkaç ay önce açılan kafenin sessiz sakin bir yer olduğu belirtilirken, Fransız medyası bölgede son dönemde suç oranlarının arttığına dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.