Sena bebeğin ailesinden teşekkür ziyareti

Sena bebeğin ailesinden teşekkür ziyareti

SMA hastası Sena bebeğin ailesi, kendilerine destek olan Van Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Abdullah Zeydan ve Neslihan Şedal’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanlığına seçilen Abdullah Zeydan ve Neslihan Şedal, çağrıda bulunarak, belediyeye çiçek göndermek isteyenlerin, çiçek almak yerine Van’daki SMA hastalarının hesaplarına bağış yapmalarını istemişti. Ayrıca yayımlanan mesajda; “Van halkının güçlü dayanışma desteği ile SMA hastası çocuklarımıza umut olacağız” denilmişti.

G Lc Y K O Ww A A0 B9

Bu destek açıklamasının ardından SMA hastası Sena bebeğin ailesi, Van Büyükşehir Belediye Eş Başkanları Abdullah Zeydan ve Neslihan Şedal’i ziyaret ederek hem tebrik etti hem de desteklerinden ötürü teşekkürlerini iletti.

Konu ile ilgili Van Büyükşehir Belediyesi resmi sitesinden yapılan açıklamada; “SMA hastası Sena bebeğin ailesinden Eşbaşkanlarımıza tebrik ve teşekkür ziyareti. Ailemizi kabul eden Eşbaşkanlarımız yardımlaşma ve dayanışma ağlarını Sena bebek ve kentimizdeki SMA hastaları için örüyoruz” paylaşımı yaptı.

11a358b7-48c0-4e6f-9d3c-8747ed6f59bf.jpg

kghgj.webp

900edc58-6c4a-403d-a1b1-7a495787985e.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.