Şemdinli'nin yeni kaymakamı Turgay görevine başladı

Şemdinli'nin yeni kaymakamı Turgay görevine başladı

Adıyaman Tut Kaymakamlığında Şemdinli Kaymakamlığı görevine atanan Doğru olan Muhammet Turgay görevine başladı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Adıyaman'ın Tut ilçesi Kaymakamı iken Şemdinli Kaymakamlığı görevine atanan Muhammet Tugay ilçedeki görevine başladı.

Şemdinli Hükümet Konağının bahçesinde yapılan karşılama törenine, Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı, İlçe Emniyet Müdürü Yılmaz Demirel, İlçe Jandarma Komutanı Vekili Jandarma Kıdemli Üsteğmen Serdar Okçu, İlçe Müftüsü Rıdvan Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihat İnan, kurum amirleri ve muhtarlar katıldı. Karşılamaya gelenlerle tek tek tokalaşan Kaymakam Tugay, daha sonra makamına geçti.

Kaymakamlık makamında protokol üyeleri ve kurum amirleri ile bir süre sohbet eden Kaymakam Tugay, yeni görevine resmen başladı.

20 Ağustos tarihindeki kararname ile Şemdinli Kaymakamı Yakup Güven Teftiş Kurulu Başkanlığı Mülkiye Müfettişliğine atanırken, Adıyaman Tut Kaymakamı Muhammet Tugay Şemdinli'nin yeni yeni kaymakamı olarak atanmıştı.

semd.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.