Şemdinli'nin üç köyüne sokağa çıkma yasağı

Şemdinli'nin üç köyüne sokağa çıkma yasağı

Hakkari Valiliği Şemdinli ilçesine bağlı Bozyamaç Öveç ve Harmanlı köylerinde düzenlenecek operasyon nedeniyle bu akşamdan geçerli olmak üzere üç gün süre ile kısmı sokağa çıkma yasağı ilan etti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER 

Valilikten yapılan açıklamada Şemdinli ilçesine bağlı Bozyamaç Öveç ve Harmanlı köylerinde düzenlenecek operasyon nedeniyle bu akşam 19:45 ile 05:16 saatleri arasında geçerli olmak üzere üç gün süre ile kısmı sokağa çıkma yasağı ilan edildiği belirtildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi. "İlimiz Şemdinli İlçesi Bozyamaç, Öveç ve Harmanlı Mülki sınırları içerisinde icra edilecek operasyon esnasında vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği ile emniyetli şekilde seyahat etme hürriyetinin ortadan kalkacağı değerlendirildiğinden, kamu düzeni, suç işlenmesinin önlenmesi ve başkalarının hak ve özgürlüklerinin korunması amacıyla 5442 sayılı İl İdaresi Kanununun 11/C maddesi gereğince İlimiz Şemdinli İlçesi Bozyamaç, Öveç ve Harmanlı Mülki sınırları içerisinde 17.08.2017 tarihinden itibaren 3(üç) gün süre ile saat:19.45’den saat:05.16’ya kadar geçerli olmak üzere sokağa çıkma yasağı ilan edilmiş olup, İlimiz Şemdinli İlçesi Bozyamaç, Öveç ve Harmanlı Mülki sınırları içerisine giriş-çıkışlar da yasaklanmıştır.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.