Şemdinli'de öğretmen ve öğrenciler mahsur kaldı

Şemdinli'de öğretmen ve öğrenciler mahsur kaldı

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde etkisini gösteren kar yağışı nedeniyle birçok araç mahsur kaldı.

Yüksekova Haberden Erkan Çapraz'ın haberine göre, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde etkili olan yoğun kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiliyor. 

Kar yağışı nedeniyle Yüksekova-Şemdinli karayolunda ulaşım güçlükle sağlanırken Haruna Geçidi mevkiinde tipi ve buzlanma nedeniyle birçok araç mahsur kaldı. 

Yaklaşık 1 saat mahsur kalan vatandaşları karla mücadele ekipleri kurtardı.İlçenin Tekelli (Gare) köyü yolunda öğretmen ve öğrencileri taşıyan araçlar mahsur kaldı. Saatlerce kurtarılmayı bekleyen araçların şoförleri öğretmenler kendi imkanları ile araçları mahsur kaldıkları yerden kurtardı. Birçok araç yol kapalı olduğu için geri dönmek zorunda kaldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum