Şemdinli'de  'İmkanı olan bıraksın ihtiyacı olan alsın' kampanyası

Şemdinli'de 'İmkanı olan bıraksın ihtiyacı olan alsın' kampanyası

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı 'İmkanı olan bıraksın ihtiyacı olan alsın' sloganı ile ihtiyaç sahiplerin için yardım kampanyası başlattı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Esnaf Odaları Birliği Başkanı ve Şemdinli Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Tekin, Şemdinli ilçesinde ihtiyaç sahipleri için örnek bir kampanyaya imza attı.

'Sağ elin verdiğini sol el bilmeyecek' ilkesi ile başlatılan ve 'İmkanı olan bıraksın ihtiyacı olan alsın' sloganı ile sürdürülen kampanya ile gıda ağırlıklı yardım paketleri kabul ediliyor.

İlçenin Cumhuriyet Caddesinde açılan stantta kabul edilen paketteki gıdalardan ihtiyaç sahipleri gereksinim duyduğu kadarını alabilecek.

Kampanyanın startını sosyal medya hesabından duyuran Başkan Muharrem Tekin, "Çevremizde bilmediğimiz, göremediğimiz, fark edemediğimiz ihtiyaç sahibi çok insan var. Şimdi el uzatmanın tam zamanı. Gıda ağırlıklı yardım paketlerini bırakıyoruz, ihtiyacı olan vatandaş alıyor. İhtiyaç sahibi, kimin yardım ettiğini bilmeyecek, yardım eden kime gittiğini. Yani bir elin verdiğini diğer el bilmeyecek. Bütün yardımseverleri ve esnafımızı kampanyaya destek vermeye davet ediyoruz. İmkanın varsa bırak, ihtiyacın varsa al" ifadelerini kullandı.

Başkan Tekin, ilçe dışından kampanyaya dahil olmak isteyenlere ise Şemdinli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı ile irtibata geçmeleri çağrısı yaptı.

semsinliesnafodasii.jpg

1-20200512233301.jpg2-20200512233301.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.