Şemdinli'de, 'Genç Hatipler Güzel Hutbe Okuma Yarışması'

Şemdinli'de, 'Genç Hatipler Güzel Hutbe Okuma Yarışması'

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde İmam Hatip Liseleri arası "Genç Hatipler Minberde Güzel Hutbe Okuma Yarışması" düzenlendi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER/ŞEMDİNLİ

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde bulunan Ulu Camisinde gerçekleşen yarışmaya, Hakkari Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Kadirhan Eser, Yüksekova Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Nihat Aykut ve Seyyid Abdullah Şemdini Anadolu İmam Hatip lisesi öğrencilerinden Mevlüt Akbaş yarışmacı olarak katıldı.

Yarışmada,Kadirhan Eser birinci, Mevlük Akbaş ikinci, Nihat Aykut ise üçüncü geldi.

'Eğitimler için en önemli görev ya da onur verici durum kendi öğrencilerimizi hayata daha iyi bir alanda, halkımıza milletimize hizmet ederken görmektir diyen Şemdinli Milli Eğitim Müdürü Muzaffer Akdeniz,'Gençlerimiz ve öğrencilerimiz daha okulu bitirmeden toplumumuzun aydınlanması için cehaletten kurtulması için az önce minberde onları dinledik. Emeği geçen teşekkür ederim." dedi.

 Yüksekova İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İskender Akdoğan, Şemdinli İlçe Müftüsü Muhammet Değirmenci, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Program dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle son buldu.

6fda444c-e148-4cae-930d-9bad8bbfddf1.jpga9dfc5ad-a779-455c-92c3-985fa328df70.jpgfa814579-5f72-456f-b6fb-f70db75fef18.jpg6dafdf77-f3e8-4ebf-9174-c5b14a7cc738.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.