Şemdinli’de CHP İlçe Başkanlığına Ethem Karakoç atandı

Şemdinli’de CHP İlçe Başkanlığına Ethem Karakoç atandı

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP ) İlçe Başkanlığına görevine Ethem Karakoç getirildi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Bir süre önce görevden alınan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şemdinli İlçe Başkanı Mirpenç Uysal'ın yerine Ethem Karakoç getirildi. 

CHP'nin Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı tarafından Şemdinli İlçe Başkanlığına atandığını duyuran Karakoç, kendisini bu göreve getirilmesi nedeniyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan ve CHP Hakkari İl Başkanı Nazım Demir'e teşekkür etti. 

Atandığı görevi en iyi şekilde yerine getirmek için elinden gelen gayreti göstereceğini belirten Karakoç, "Cumhuriyet Halk Partisi'nin bir neferi olarak görevimi en iyi şekilde yapmaya çalışacağım. Benden önce görev yapan değerli arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Allah'ın izni ilen her şey çok güzel olacak" ifadelerini kullandı. 

1-20210125224749.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum