Şemdinli'de aracın çarptığı hamile kadının bebeğini kaybetti!

Şemdinli'de aracın çarptığı hamile kadının bebeğini kaybetti!

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde, 27 yaşındaki Gülsema Sever'e araç çaptı. Yoğun bakımda tedavi altına alınan hamile kadının bebeğini kaybettiği bildirildi.

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışan Gülsema Sever'e araç çarptı. Korkunç kazada hamile kadın metrelerce uzağa uçtu. İki gündür yoğun bakımda tedavisi süren kadının bebeğini kaybettiği ve kendisinin ise sağlık durumunun halen ciddiyetini koruduğu öğrenildi

İki gün önce meydana gelen kazada, yolun karşısına geçmek isteyen Gülsema Sever adlı hamile kadın, karşıdan gelen aracın çarpması sonucu metrelerce uzağa uçtu. Güvenlik kameralarına yansıyan kazada, yaralanan hamile kadının önce ambulansla Şemdinli Devlet Hastanesi'ne ardından Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildiği belirtildi.

Yoğun bakımda tedavi altına alınan Gülsema Sever'in bebeğini kaybettiği ve kendisinin ise sağlık durumunun halen ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Kazayla ilgili inceleme sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.