Şemdinli'de 80 bin gümrük kaçağı sigara ele geçirildi

Şemdinli'de 80 bin gümrük kaçağı sigara ele geçirildi

Hakkari Valiliği, Şemdinli ilçesinde yol kontrol noktasında 80 bin 70 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildiğini duyurdu.

Valilikten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi. "İl Jandarma Komutanlığı görevlilerimizce kaçakçılık faaliyetlerinin önlenmesi, suç ve suç unsurlarının elde edilerek, şüphelilerin yakalanması amacıyla yapmış oldukları çalışmalar kapsamında;19.09.2019 günü  İlimiz Şemdinli İlçesi Şapatan Jandarma Karakol Komutanlığı Yol Kontrol ve Uygulama Noktasında durdurulan bir araç üzerinde yapılan aramada 8070 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilmiştir. Konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.